torsdag den 27. maj 2010

Stand by me!

- og det gjorde vi så!

Jeg sidder her med sådan en dejlig fornemmelse i maven - kvalmen er blevet erstattet med bobler.
(og nej, jeg er stadig ikke gravid!)
Jeg er bare enormt glad - glad for dette sammenhold som vi har her i Bloglandet. Der er sgu ingen syg personlighed, som skal komme her og ødelægge noget for os, for så skal vi eddermame vise ham/hende hvad der sker hvis man prøver !!!

Jeg ved godt at nogle af jer er berørt på det allermest hellige sted - familien! Og jeg føler virkelig med jer, det er sådan en ubehagelig oplevelse. Men I kan med oprejst pande læse jer igennem alle disse vidunderlige indlæg, som er skrevet over de sidste 2 døgn - og glæde jer over at vi står sammen, og passer på hinanden - selvom mange af os endnu ikke er mødtes i den virkelige verden.
Jeg bliver i hvert fald glad! Glad og stolt over at sammenholdet viser sig i sådanne sitautioner.

Heldigvis er der også glædelig nyheder imellem indlæggende i dag, f.eks gemmer denne skønne blogger på en lille efterårs-baby. Det er da noget vi kan glæde os over... Tillykke Mette...

Og til CopyKatten, hvis du tør læse med - så skrid ud og leg et andet sted, for her hos os står vi sammen - og vi finder os ikke i noget !!!

2 kommentarer:

 1. Hej Therese

  Tak for nogle gode og velskrevne indlæg om, hvad der foregår her i blogland. Jeg er selv uden ord - men har faktisk selv oplevet at få sdtjålet min visulle identitet i form af profilbilleder: det er VILDT ubehageligt!

  Der er kommet mange fantastiske indlæg efterfølgende og lad os ikke slå ud af dette - men vi må fortsætte, dog lidt mere bevidste om "farene".

  God weekend - og bedte tanker fra Århus

  SvarSlet
 2. Hej Therese. Godt skrevet, og du har helt ret. Det er et fantastisk sammenhold vi har! Du skal være velkommen med videre, men send mig lige en mail. prettybydesign@post.com. God weekend. Kh. Julia

  ps. bekræftelsesordet er "nonred".

  SvarSlet

TAK, fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - det gør mig glad.