onsdag den 24. august 2011

Jeg har tænkt på noget...

Og jeg tænker meget, over mange ting - og har gjort det før bla. her.

Men forleden dag slog en tanke ned i mig.
Jeg er blevet rigtig rigtig dårlig til at skrive en kommentar, på de forskellige blogs jeg besøger. Jeg er også rigtig dårlig til at skrive tilbage/svare, hvis nogen skriver en kommentar på min blog.
Og det er jeg meget ked af! Jeg vil forsøge at ændre på dette!

Men det der slog mig var, kommenterer jeg kun hos dem som kommentere hos mig ?
Nææ - det ser ikke sådan ud.
 Men mit spørgsmål er så til jer - er det sådan I gør?
Giver I kun tilbage til dem der giver jer, eller gør I som mig, og kommentere hvor I føler I kan byde ind med noget ?

Generelt (jeg ved ikke om det passer) syns jeg at vi kommentere for lidt på hinandens indlæg. Og jeg stiller mig gerne forrest i køen af "Dårlige kommentatorer".

Og ja, jeg skriver dette indlæg, fordi jeg kan se at mange kigger forbi bloggen, uden at kommentere. Og det sætter tanker i gang, som det har gjort før.

Og ja, jeg skriver dette indlæg, fordi jeg er lidt træt af at blogge - især fordi der mangler respons. Og jeg overvejer meget om jeg har lyst til at fortsætte med bloggeriet.

Og nej, jeg skriver ikke dette indlæg, for at få en masse rygklap - jeg tænker bare. Og vil gerne vide hvad I andre tænker....

Over and out!

8 kommentarer:

 1. Du har ret. Jeg har tit for travlt til at lægge en kommentar. Tit tænker jeg også at de andre jo har skrevet noget der ligner det jeg ville skrive... og så kan min kommentar være ligegyldig. Men det skal jeg lave om på. Jeg skal også blive bedre til at kommentere. Så sent som i dag ville jeg kommentere på dit iPhone-app indlæg, men havde for travlt. Men nu lover jeg her sort på hvidt, at jeg kommenterer på det indlæg inden dagen er omme!!
  Tak for et tankevækkende indlæg.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Ja..... Jeg kan kun give dig ret.
  Har det også lidt ligesom Malene skriver.Hvis jeg kan se der er nogen der har skrevet noget ligende det jeg ville have sagt, så får jeg ikke kommenteret. Er der et indlæg der har fået helt vildt mange kommenterer, så får jeg heller ikke skrevet. Tit ser jeg også et indlæg hvor jeg gerne ville skrive et par ord men ikke lige har tid til det på det tidspunkt, vil vende tilbage til det senere for at hilse på men glemmer det ;0)
  Over sommeren har jeg også været dårlig til at lægge hilsner, men synes jeg er ved at komme efter det igen ;0)
  Og nej jeg lægger ikke kun kommentarer ved dem der skriver til mig ;0)

  SvarSlet
 3. Tror jeg har det som dig. Til tider synes jeg det er sløjt med mine egne kommentarer. Men synes at blogge fra min iPhone har gjort det nemmere. Men jeg skriver ikke hos dem som skriver hos mig, men skriver hvor jeg føler for det og kan give mit besyv med.

  SvarSlet
 4. Jeg er også for dårlig til at kommentere hos andre- også til at svare hos mig selv når nogen har været så søde at skrive en kommentar...så jeg skal også til at tage mig selv i nakken... :o)
  Jeg lægger bestemt ikke kun kommentarer hos dem som kommenterer hos mig... :o)

  SvarSlet
 5. Ja, hopper med på: Du har ret!
  Jeg har også selv tit for travlt til at kommentere.. Især fordi jeg følger så mange blogs! Så når jeg kommer hjem fra job er der et HAV af indlæg, som skal læses igennem! Og vil jo helst ikke gå glip af noget! Men i farten kan jeg godt glemme at smide en kommentar..
  Prøver dog altid som minimum lige at smide et kompliment :)

  SvarSlet
 6. Og jeg er stadig ny i det her, så ved faktisk ikke lige, om der er andre måder jeg kan få svar på mails, når jeg glemmer at sætte V i "Send opfølgende kommentarer til..."... Så nu smider jeg lige en ekstra kommentar ;)

  SvarSlet
 7. Godt spørgsmål!!! Jeg må tilstå jeg tænker tit det samme.. Jeg kan se at der er "trafik" på min blog, men meget meget sjældent en kommentar - for ja - det er da rigtig hyggeligt at få lidt feedback. Jeg tror at grunden til at jeg ikke så tit får kommenteret er at jeg ofte læser med fra min tlf. Jeg har en android og her fungerer det med at kommentere fra tlf ikke særlig godt.. faktisk slet ikke. Men at jeg så også burde være bedre til at kommentere når jeg så endelig læser med fra computeren er så en anden sag.. Det vil hermed blive lavet om nu..

  SvarSlet
 8. Tusind tak for jeres besyv ;o) Sjovt at høre, at vi generelt mener det samme. Her er det også ofte travlheden der er skyld i at jeg får kommenteret alt for lidt. Så tak, fordi I tog jer tid ;o)

  SvarSlet

TAK, fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - det gør mig glad.