tirsdag den 21. december 2010

Guldkarameller

Her er opskriften på de meget lækre karameller:

65 stk (ca.)
175 g sukker
1,75 dl fløde
2 spsk vaniliesukker
1, 25 dl mørk sirup

100 g mørk chokolade

Alle ingredienserne blandes i en gryde, og bringes i kog.
Koges ved lavt blus i ca. 30 min - indtil det er blevet tykt og skummende.
Beklæd en form med bagepapir smurt med olie, og hæld massen deri.
Lad det køle i en times tid, og klip eller skær det derefter ud.
Smelt chokoladen, og dyp karamellerne deri.
Vi lod det blive lidt blødt igen, efter at have klippet det ud - så var det lige til at rulle til kugler og dyppe i chokolade.
MUMS.

Billedet fundet via Google

2 kommentarer:

  1. Tak for opskriften, det må blive et projekt en af de nærmeste dage...er sikker på de vil falde i god jord!

    SvarSlet
  2. Nøj det lyder lækkert. Der er vist en, der skal ha købt ind, så vi kan lave guldkarameller på torsdag.
    Tak for opskriften.
    Kh. Malene

    SvarSlet

TAK, fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - det gør mig glad.