søndag den 24. oktober 2010

Jeg overvejer stadig...

Drømmer om alle mulige og umulige farver ;)
Var i butikken og se den lilla - det er den der hedder boysenbær, den er ikke pæn i virkeligheden...!
Lige nu drømmer jeg om isblå eller violet - eller måske bare den cremefarvede.
Hvem ved hvad jeg drømmer om i morgen ;o)
Tak for jeres besyv til farvevalget.

Nu vil jeg bage en skøn chokoladekage til eftermidagskaffen.
God søndag derude i Bloglandet.

1 kommentar:

  1. Tusind tak for din kommentar!

    Det er så svært med de valg... Måske fordi at interiørverden er MEGET farver lige nu - og blandede farver!! For ja er man kedelig hvis man ikke hopper med på bølgen, eller bliver man bare en der rider emd på bølgen og så ærgrer sig senere, når moden har raset af igen?? Synes ikke det er tosset med den cremefarvede (og slet ikke hvis den er din yndlings!!). Tror faktisk at hvis man har tonsvis af farver på vægge, skabe og møbler i sit køkken, så ville det være bedst med en dæmpet kitchenaid... men jeg selv kommer nok til at få et hvidt køkken til at starte med, så derfor falder alle farvede genstande bare i øjnene på mig lige for tiden :)

    Har selv lige fundet ud af at man skal altså passe på med at forelske sig i farver på nettet. Jeg fik fredag aften en pakke fra en netbutik med de fedeste ting... nøj jeg blev skuffet over farvene!! De var så matte, grumsede kedelige og det var noget helt andet end det billederne viste.
    Så fedt at du kom ned og så farverne inden du bestemte dig :) og jeg stemmer stadig for at du skal vælge det du kan lide NU, uanset hvilken det er :) og det er nok det der er svært - bare se mig der skal vælge farve til junoen :O

    SvarSlet

TAK, fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - det gør mig glad.