onsdag den 15. december 2010

Kl. 12.00

Husker I mon den hyggelige idé, Julia fik for noget tid siden ?
At vi ind imellem postede kl. 12.00 billeder ? Jeg syns det var så hyggeligt - men desværre gik det lidt i sig selv... Så lige i dagens anledning poster jeg et sådant indlæg.

Kaffe og (kæmpe) pebernødder skal der til, når budgettet
for 2011 skal laves ;)

3 kommentarer:

 1. Bvadr! Altså til budget!!!
  Jeg har også lagt et, og det var ikke noget jeg kom i særlig godt humør af.... Men et nyt er på vej, da jeg er gravid OG overvejer at melde Gregers ud af vuggestuen når jeg går på barsel... Har læst for mange artikler om hjemmepasning, suk!
  Hyggeligt ser det dog ud med pebernødder og kaffe... Og meget opryddet (det er vist ikke et rigtigt ord)Ser resten af hjemmet ligeså fint og rent ud?

  SvarSlet
 2. Hej Therese. Hyggeligt med et kl. 12.00 indlæg. Det var egentlig ærgeligt det gik i sig selv igen, måske skulle man begynde igen, bare ind imellem :)

  SvarSlet
 3. Naja Luise: Tillykke med spiren i maven, sikke da en dejlig nyhed. Og ja, hjemmepasning - det kunne nu være hyggeligt, men jeg mener nu også at børn har brug for andre børns stimuli ;o) Stadigvæk ville jeg ønske at vores drenge kunne nøjes med at være afsted et par timer om dagen, og så ellers have hyggetid med mor og far resten af dagen... Og ja, der er simpelthen så pænt og rent over det hele hjemme hos os - vi roder overhovedet ikke, og gør rent hver dag... Fnis - håber du har en kniv der er skarp nok til at skære igennem ironien ;o) He he... Nej, jeg syns nu ikke engang billederne ser opryddelige ud, men jeg ser jo også den anden side af bordet. Måske jeg skulle smide et billede på ;o)

  Julia: Ja, det kunne være hyggeligt med et billede fra tid til anden.

  SvarSlet

TAK, fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - det gør mig glad.