65 stk (ca.)
175 g sukker
1,75 dl fløde
2 spsk vaniliesukker
1, 25 dl mørk sirup
100 g mørk chokolade
Alle ingredienserne blandes i en gryde, og bringes i kog.
Koges ved lavt blus i ca. 30 min - indtil det er blevet tykt og skummende.
Beklæd en form med bagepapir smurt med olie, og hæld massen deri.
Lad det køle i en times tid, og klip eller skær det derefter ud.
Smelt chokoladen, og dyp karamellerne deri.
Vi lod det blive lidt blødt igen, efter at have klippet det ud - så var det lige til at rulle til kugler og dyppe i chokolade.
MUMS.
Billedet fundet via Google
Tak for opskriften, det må blive et projekt en af de nærmeste dage...er sikker på de vil falde i god jord!
SvarSletNøj det lyder lækkert. Der er vist en, der skal ha købt ind, så vi kan lave guldkarameller på torsdag.
SvarSletTak for opskriften.
Kh. Malene