onsdag den 5. januar 2011

*Pust*

Velkommen 2011, velkommen eksamen, velkommen arbejde... Farvel overskud....
Jeg har arbejdet non-stop siden i lørdags, sådan føles det i hvert fald. I dag her jeg fridag og i morgen står der skole på programmet. Jeg er træt. Men også glad. For det har været så fedt at være "tilbage", for kort tid, på sygehuset. Og endnu engang bliver jeg bekræftet i, at jeg bare SKAL være sygeplejerske. Jeg brænder for faget ;o)

Lidt billedspam fra nytårsaften skal I ikke snydes for ;o)
Det blev en underlig aften - Thomas blev syg i løbet af eftermiddagen, så han gik i seng kl. 20 ! Drengene gik omkuld i hver deres ende af sofaen kl. 23.15 - og selvom jeg skulle møde på job kl. 07 lørdag morgen, så nægtede jeg at gå i seng før kl. 00.00! Så da 2011 blev budt velkommen sad jeg med et glas Asti og kransekage - og sagde "Godt Nytår, Therese" - og så gik jeg i seng.... ;o)3 kommentarer:

 1. Sikke en hård start på 2011.
  Det skulle da ikke gerne fortsætte sådan ;0)
  Godt nytår fra mig;0)

  SvarSlet
 2. Godt nytår til dig..:O)
  Glæder mig til vi ses den 22. januar.

  :O) Lisa

  SvarSlet
 3. Pyha... Sikke en omgang!
  Jeg er endnu ikke færdig med rengøring osv. siden nytår:-(

  Vil lige fortælle at jeg læser din blog fast, men ikke er så god til at efterlade en lille kommentar, som jeg ville ønske jeg var. Har selv en blog, så jeg ved hvor meget det varmer!

  Jeg er slem til at bruge blogland lidt som et dameblad... Bare uden de irriterende reklamer:-)
  Og med ting man kan lade sig inspirere af og evt. lave selv (DIY) i stedet for de kulørte magasiners pengemaskine-sider.

  Tak for din blog, og alle de ting og tanker du deler... Jeg nyder at læse den.

  Ps: hvis du støder åp sidste del af denne kommentar på et par andre sider, så er det fordi jeg lige har en lille håndfuls, som jeg synes jeg skylder en tak, lige som jeg skylder dig:-)

  SvarSlet

TAK, fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - det gør mig glad.