onsdag den 12. januar 2011

Onsdag

Sygdom, nybagte boller og tanker om en forstående eksamen...

4 kommentarer:

 1. Rigtig god læselyst når du kommer til det. Må være noget helt andet når man har små børn. Jeg kan jo fuldstændig sætte hele mit liv på standby og koncentrere mig 100% (hvis jeg ellers kunne).
  Men anatomi og fysiologi lyder jo altså ret spændende hvis jeg selv skal sige det (og det kommer jo så fra en der underviser i anatomi ;) )

  SvarSlet
 2. Ak ja, eksamen. Håber du kommer godt igennem.
  Pøj pøj herfra :-)

  SvarSlet
 3. Anne: Ak ja, det er hårdt at være studerende mor... Og havde jeg vidst for et år siden, at det var SÅ hårdt - så havde jeg nok tænkt mig om en ekstra gang... Men, nu er jeg her - og det skal gå, SGU! ;o) Ja, anatomi er spændende - men også frygteligt svært... Så hvis du har guldkorn og gode noter du deler ud af - så sig endelig til... :)

  Trine: Tak - jeg får brug for det... ;o)

  SvarSlet
 4. Ja, men for pokker kan man også kan komme til at fortryde det senere hvis man ikke forfølger sine drømme. Og selvfølgelig skal det nok gå.
  Har sådanset mange noter, mange bare også i hånden. Vil da meget gerne hjælpe dig, men svært når man ikke lige kender niveau hos jer og sådan. Men hvis der opstår et problem i anatomi/fysiologi er du altså meget velkommen til at spørge mig (mail evt), og så kan jeg se om jeg kan hjælpe. Har jo haft det :)

  SvarSlet

TAK, fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - det gør mig glad.