tirsdag den 30. november 2010

At tænke tanker...

I har hørt det før... Ind imellem tænker jeg mange tanker om mange ting...
Og nu er jeg i gang igen...
Mine tanker i øjeblikket omhandler i stor stil mit lille hyggested, fristed, min inspirationskilde - min blog!
Jeg er kommet i tvivl om, hvad det egentlig er jeg ønsker af min blog.
Da jeg startede den op i september sidste år, var det hovedsaglig for at have et sted at nedskrive tanker, oplevelser og den slags.
Men hurtigt blev jeg grebet af krea-lysten, da jeg opdagde det store mekka af lækre krea-blogs, som bare inspirerede mig til at lære kunsten at sy. Jeg fik min allerførste symaskine i januar, og hyggede mig rigtig meget med at lære det. Men kombinationen af at bo i et dukkehus (hvor man ikke kan sy om aftenen, da det larmer for meget), studiestart og børn ;) gjorde at jeg måtte stjæle mig til tid, og snart fandt jeg det irriterende at det hele skulle laves under tidspres. Min krealyst forsvandt. Jeg prøvede kræfter med hæklingen, men syns ikke rigtigt at jeg fangede den helt - så fik bare hæklet nogle mærkelige ting og sager...
Samtidig elsker jeg at vise mine ting og fund frem på bloggen, og elsker hver eneste kommentar I skriver. Og når jeg mærker efter inde i mig selv, så er det helt klart det der er drivet for mig - at få respons på det jeg laver, og det jeg skriver.
Jeg har før haft tanker om det med kommentarer og at kommentere på hinandens blogs, og jeg syns aldrig den debat bliver upassende. For det er spændende at læse jeres tanker bag, hvorfor I kommentere som I gør. Og om vi vil det eller ej, så er der bare forskel på det med kommentarer og antal af disse.
Da jeg startede bloggen, havde jeg aldrig troet at jeg skulle få 109 læsere - det er jo helt vildt! Jeg er rigtig glad for jer - tak fordi I læser med.
Tilbage til udganspunktet om, at jeg ikke ved hvad der skal blive af bloggen... Umiddelbart er det i øjeblikket ikke den store interesse for min blog - og det forstår jeg faktisk godt, for den er eddermame kedelig at se på uden billeder :( Og jeg har måske bare ikke så meget at fortælle... Eller måske har jeg, men jeg formår ikke at gøre det spiseligt, spændende - ja, hvad ved jeg... I hvert fald kan jeg mærke at jeg ikke har samme lyst, samme drive til at skrive - når der ikke rigtig er nogen respons! Og nej, dette er ikke en tudekiks - det er bare sandheden.
Udenfor vælter sneen ned, ved siden af mig ligger lille feberhede Linus, der er varm kaffe i kruset og jeg burde udnytte tiden til lektier - nu blev den brugt til tanker, endnu engang ;o)
God dag derude i Bloglandet...

6 kommentarer:

 1. Jeg forstår dig udemærket Therese! Disse tanker har jeg også indimellem. Men jeg kan ikke undvære min blog! Jeg skriver på min blog når tiden og lysten er til det. Indimellem er der stille perioder og andre gange mere. Men man skal nok også gøre sig klar over, hvorfor man har en blog. Nå jeg bliver lige afbrudt, så må lige vende tilbage..

  SvarSlet
 2. Hej Therese..
  Jeg har selv enormt dårlig samvittighed når det kommer til kommentarerne rundt omkring.. mest fordi jeg ikke er så go til at få kommenteret.. Jeg har bare ikke tiden til det.. synes hele tiden jeg skal stjæle mig tid til alting.. Men jeg læser jo med.. omvendt ved jeg også godt at lysten netop er drevet af kommentarer og respons...
  Jeg tænker at det må være ret demotiverende ikke at have sit kamera hos sig, det ville det ihvertfald være for mig.. de gange hvor jeg ik kan tage billeder af den ene el anden grund lader jeg være at lægge noget ud, simpelthen fordi jeg ikke kan undvære billederne.. Måske du har det på samme måde, og det også er det der føles hæmmende og gør at man ikke glæder sig så meget over det?
  Anyways... jeg vil bare sige dig, at jeg læser med, men desværre er jeg ikke nær så go til at kommentere som jeg burde være det!..
  Håber du finder lysten og drivet frem igen. :)

  SvarSlet
 3. Nogle gange må man lade lektier være lektier, hvos der melder sig nogle tanker der bare SKAL tænkes. Kender så absolut godt dine overvejelser med kommentarerne. Synes simpelthen det er en FRYD, når nogen tager sig tid til at efterlade sig et lille aftryk. Har nogle gange haft nogle større emner oppe til debat - ting som har ligget mig meget på sinde, i håb om, at få noget respons, som kunne sætte lidt perspektiv til mine egne tanker om et givent emne. Men det er lang fra altid, at der kommer den ønskede respons, og det kan ved Gud godt være en lidt tam følelse. Men sådan må det nu engang være. hvis man ikke lige rammer det rette sted og tidspunkt, kan ens tanker passere forbi i Blogland uden at gøre større væsen af sig.
  Min egen konklusion er, at så længe jeg gider (har brug for) min blog som en udluftningskanal af både det ene og det andet, så er det dét, jeg gør! Og så må jeg tage imod med kyshånd, når der ligger en kommentar, men også, når der desværre ikke gør.
  Håber du finder tid og lyst til at fortsætte.

  SvarSlet
 4. Jeg kender det selv alt for godt. Jeg har pt. kun 4 faste læsere, hvilket er ingenting i forhold til dine 109 (inkl. mig) faste læsere.
  Men det er helt i orden, at du kommer ud med dine tanker, om du så har lektier for, smiler.

  Det er vigtigere at komme ud med det du tænker på ;o)
  God bedring med Linus..

  * Leslie

  http://frk-leslies.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Tusind tak for jeres kommentarer ;) Dejligt at der trods er nogen der læser med.
  Maria: Jeg tror i bund og grund heller ikke jeg kan undvære min, og heldigvis for det ;)
  Rakel: Ja, det er uudholdeligt ikke at have et kamera, og jeg håber snart der er råd til at nyt... Du fik mig til at tænke, for jeg er egentlig heller ikke altid selv lige god til at få skrevet en kommentar hos andre bloggere - men det burde vel ikke være derfor man kommentere, fordi en har gjort det hos mig, så gør jeg det hos den osv. Hvis du forstår ? Jeg håber tendensen er at vi kommenterer fordi vi har lyst ;)
  Frk. Hverdag: du har så evig ret - bloggen skal vel først og fremmest være for en selv. Den tager jeg virkelig til mig ;o)
  Leslie: Jeg skal straks have din blog tjekket ud ;o)

  SvarSlet
 6. Hej Therese
  At der ikke er lige mange kommentarer på alle indlæg er ikke ensbetydende med, at de ikke bliver læst - og over 100 faste læsere er altså flot :-)

  Selvom du pt måske ikke får lavet så meget kreativt så skal det nok komme igen - og mht. bloggen er det jo hvad man selv har lyst til at vise og skrive om og det gør den ikke mindre interessant af at der i en periode ikke er noget nyt hjemmelavet at fremvise.

  Jeg kigger forbi tit - men undskyld jeg ikke altid får skrevet. Bedste tanker fra Christine

  SvarSlet

TAK, fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - det gør mig glad.