mandag den 2. august 2010

Skriveblokering!

Måske. Jeg ved det ikke.

Jeg har en masse ting inde i hovedet, som jeg gerne vil blogge om - som fx den fantastiske BlogPicnic jeg var med til i går (TAK til Julia og Mia - og alle jer andre). Eller om den skønne sommerferie jeg har haft med min familie. Og billeder - der er en masse, som I da skal se nogen af.
Men. Jeg kan ikke.
Nu er min familie begyndt på hverdagen igen, og jeg får lidt ro til oprydning, projekter og kreative syslerier, inden jeg selv skal starte i praktik d. 1. sep.
Måske. Jeg bare trænger til lidt ro, så kommer det igen. Jeg. Håber.

Vi hørs. Håber. Jeg.

5 kommentarer:

 1. Tak for i går Therese - var hyggeligt at møde dig!

  Jeg håber da også det kommer igen - du skriver så søde indlæg på din blog.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Kender det godt. Har også en masse jeg gerne vil fortælle, men får ikke lige taget billederne til eller også er der liiige noget andet der trækker.
  Jeg har meldt mig som "ledig" i dag, så jeg håber også på at den næste tid bringer lidt ro til at få noget af alt det inde i hovedet ned på "papir" og i stof :)

  SvarSlet
 3. Vi venter gerne på dig :)

  ..Hvis det er ordene der mangler, så kan du jo eventuelt bare smide et billede eller to ind i ny og næ - er det roen så sørg først og fremmest for at få den :)

  SvarSlet
 4. hej therese.

  jeg har det ligesådan...meget at fortælle, men kan ikke lige få det ud, eller har ikke fået taget billederne til det.

  jeg syntes lige så stille det bliver bedre og jeg håber det også vil blive nemmere for dig (og sandie også) at få det ud du gerne vil.

  mange hilsner fra stinne

  SvarSlet

TAK, fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - det gør mig glad.