torsdag den 4. februar 2010

Loppefund og Change Away

Jeg var i dag forbi den lokale loppe-pusher, og der fandt jeg lidt godter:

En smuk krukke, med svampe malet på.
Og i bunden står der "jul 42´".
En fin vase og lidt stof.
Alt dette for kun 40 kr ;o)


Jeg har virkelig meget at dette stof I ser på billedet - tror der er omkring 5 m, hvis det kan gøre det. Ved ikke helt hvad slags det er, men tror det er hør eller noget sådant...
Hvis der er nogen af jer Blog-kvinder som kan bruge noget af det, så er jeg med på en Change Away. Jeg er den lykkelige modtager af alt muligt stof, og gerne noget jeg kan brug til det klude-sengetæppe jeg overvejer at sy... Just let me know....Nu er vi mere eller mindre allesammen ovre vores sygdom, og vi fylder os med vitaminer og antioxidanter, så vi kan stå imod.
Jeg har fået tid til at være lidt kreativ, fik bl.a syet en fin taske til min veninde (glemte dog at tage et billede af den, inden jeg pakkede den ind - så det må I lige have tilgode) - og Magnus mener jeg skal sy hans fastelavns-dragt. Han vil være Darth Vader !!! ;o) Tror jeg syr en sort kappe - og så får han sorte bukser og bluse på, en maske og et lyssværd, så er den vist klaret ;o))))
Hvad mon Jeres børn skal være til fastelavn ???

2 kommentarer:

  1. Er heeeelt vild med svampe-krukken, sikke et fund! :D Jeg synes ikke jeg har noget spændende at bytte væk, men tjekker lige lageret! :)
    Hmmm... Tror ikke der bliver en lejlighed til at putte vores Magnus i fastalavnstøj, men skulle det ske er jeg meget i mødekommende for forslag til hvad man glæder sådan en størrelse 68 ud som! :D hi hi

    SvarSlet
  2. ej nogle fine ting du har fundet :)

    SvarSlet

TAK, fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - det gør mig glad.