mandag den 28. december 2009

På gensyn...

...Til næste år - og tak for denne gang ;)

Så er julen overstået for denne gang - gudskelov, og så alligevel øv.
I år var første gang, jeg var værtinde juleaften (eller det blev i hvert fald holdt i vores hjem, min mor ordnede maden - det er hun jo den bedste til, hun kan få det til at smage sådan af gamle dag - på den gode måde ;o))) Sådan at det minder mig om barndommens jul, hvor man legede i meterhøje snedriver, inden man skulle ind og i bad - gøres fin til maden, og senere skulle præsenteres for juletræet som mor havde pyntet smuk. Åh, det var tider.

Nu hvor man er voksen, kommer julen nemt til at handle om stress, jag, gaveræs og pengesorger - og derfor er det altid rart når det er overstået.

Vi har simpelthen lavet mindst muligt i juledagene, og det har været skønt - drengene har fået leget med deres julegaver, vi har samlet Lego i stoooor stil og bare råhygget, det er dejligt!

Lige om lidt skal vi igen hygge, spise god mad, skåle i dejlig vin og asti - og glæde os over det nye år som er lige om hjørnet.
Og hvad mon 2010 byder på ?
For min del, så byder det jo allerede i starten af året på en kæmpe omvæltning, når jeg igen skal på skolebænken. Jeg glæder mig usigeligt meget, det bliver så fedt - men også voldsomt hårdt. Men jeg skal klare det - for jeg VIL!
Vil det 100 % - og derfor er min gejst høj, og jeg er fortrøstningsfuld, når folk bekymrer sig for hvordan det skal gå med børn, lektier og skole - jeg kan og jeg vil ;o)

Hvad har du af planer og ønsker for det nye år ?

1 kommentar:

  1. Hvad jeg har af planer?? Jeg skal have overstået 3 eksaminer og en bachelor (+ dertil eksamen), og konfirmation til foråret :-)

    SvarSlet

TAK, fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - det gør mig glad.